Pastasalade met bospaddenstoelen, pancetta en spinazie

6
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar, giet af (bewaar wat van het kookvocht) en laat afkoelen.
  • 2 Maak de paddenstoelen schoon. Pel de knoflook, snij ‘m in plakjes en fruit die glazig in olijfolie. Voeg de paddenstoelen en tijm toe. Kruid met peper en zout. Roerbak 7 minuten. Overgiet met de room en haal van het vuur af. Meng met de pasta en voeg indien nodig wat kookvocht toe.
  • 3 Leg de pancetta tussen keukenpapier en droog 1 minuut in de microgolfoven.
  • 4 Werk de salade op het laatste moment af met spinazieblaadjes, pancettachips, parmezaanschilfers en wat citroensap.

Pastasalade met bospaddenstoelen, pancetta en spinazie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept