Zoek
Fruit met champagne en citroensorbet
4
20 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 mango
1 papaja
2 kiwi's
2 bananen
0.5 citroen (sap van)
600 ml champagne (of andere schuimwijn)
2 el poedersuiker
1 kl geraspt gember (vers)
4 bolletjes citroensorbet
Bereiding
1
Schil de mango, de papaja, de kiwi en de banaan. Snij ze allemaal in stukjes en doe ze in een kom.
2
Overgiet met het citroensap, doe er de geraspte gember bij en de suiker. Schep goed om.
3
Verdeel de fruitsalade over mooie bakjes en overgiet met champagne.
4
Schep in elk schaaltje een bol citroensorbet en serveer meteen.
Fruit met champagne en citroensorbet is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde sinaasappels uit Argentinië & gezoete stervruchten uit Brazilië
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Citroensorbet
15 min
Bekijk recept
Citroensorbet met nectarines
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept