Kabeljauw met notenkorst

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Kruid de stukken vis met peper en zout en besprenkel ze met wat citroensap. Leg ze op het vel op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met rode pesto.
  • 3 Hak het broodkruim heel fijn. Meng het met het amandelpoeder, de pijnboompitten, de parmezaan, de geperste knoflook en 2 el olijfolie.
  • 4 Verdeel het mengsel over de visfilets en druk lichtjes aan. Zet 20 minuten in de oven.
  • 5 Laat intussen de tomaatjes uitlekken, hak ze fijn en schep ze door de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de vis met de tomatenmayonaise en werk af met basilicum. Lekker met pasta of puree.

Kabeljauw met notenkorst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kiphaasjes met notenkorst, sperziebonen en aardappel
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei met amandelkorst en beurre blanc
45 min-
Bekijk recept
Kipfingers met notenkorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kaas in een notenkorst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept