Gevulde uien met linzen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de uien en kook ze 15 minuten in licht gezouten water. Laat ze uitlekken. Snij er het hoedje af, haal er voorzichtig het binnenste uit en hak dat fijn.
  • 2 Spoel de linzen, kook ze 10 minuten in licht gezouten water en laat ze goed uitlekken.
  • 3 Pel en snipper de knoflook. Meng met de linzen, gehakte ui, tijm, peper en zout. Vul er de uitgeholde uien mee en zet er daarna het hoedje weer op.
  • 4 Schik de uien in een ingevette ovenschaal en besprenkel ze met olie. Schuif 20 tot 25 minuten in de oven.

Gevulde uien met linzen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept