Duolasagne

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de courgettes en snij ze in plakjes. Gril ze goudbruin in wat olie.
  • 2 Stoof de soepgroenten beetgaar in olijfolie. Meng ze met de bolognesesaus. Meng de ricotta met de parmezaan.
  • 3 Smelt de boter en roer er de bloem door. Laat sudderen. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Roer er de melk door tot het indikt.
  • 4 Maak op één helft van de ingevette ovenschaal een lasagne met laagjes van groente-bolognesesaus, aan de andere kant eentje met laagjes tomaat, ricotta, courgette en bechamelsaus. Eindig met lasagnevellen en plakjes mozzarella.
  • 5 Bestrooi de bolognesekant met pijnboompitten. Beleg de andere kant met tomaat en courgette. Schuif 35 à 40 minuten in de oven.

Duolasagne is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker