1 Week de gelatine in koud water. Pel de mandarijntjes en verdeel ze in partjes. Verwarm het sinaasappelsap met het citroensap. Knijp de gelatine uit en roer de helft ervan door het sap.
2 Verdeel de mandarijnpartjes over de vormpjes. Verdeel er het gelatinesap over. Laat opstijven in de koelkast.
3 Verwarm de melk. Snij het vanillestokje open en schraap het merg bij de melk. Roer er de rest van de gelatine door.
4 Klop de eidooiers schuimig met de suiker en de vanillesuiker. Klop er langzaam de warme melk door. Voeg de overgebleven mandarijnpartjes toe en mix fijn. Schenk over de gestolde mandarijntjeslaag in de vormen.
5 Verkruimel de koekjes. Smelt de boter en meng goed met de koekkruimels. Verdeel over de mandarijncrème. Dek af met plasticfolie en zet minstens 1 uur in de koelkast. Ontvorm omgekeerd op de borden en serveer.