Cambozola Gold met geroosterde ananas

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ananas en snij ze in stukken.
  • 2 Laat de poedersuiker op een gemiddeld vuur karameliseren in een pan tot ze lichtbruin en vloeibaar geworden is. Voeg de stukken ananas toe en laat ze aan beide kanten even mee bakken. Doe dit ongeveer 2 minuten, maar let erop dat de ananas stevig blijft.

Cambozola Gold met geroosterde ananas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoen-kaasschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaart
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met cambozola en kappertjes
Bekijk recept