Vissoep met rode poon

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de sjalot en knoflook aan in wat boter. Voeg de schelpjes toe en kook ze op een hevig vuur tot ze opengaan. Kruid met een snufje kerrie.
  • 2 Voeg de courgettelinten en groene asperges toe en stoof kort, blus met de witte wijn en de visbouillon. laat even koken. breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Bak de visfilets aan beide kanten krokant in wat boter, kruid met peper en zout.
  • 4 Verdeel de soep over diepe borden, leg er een stukje rode poon in, werk af met een lepeltje room, wat bieslook en bladpeterselie.

Vissoep met rode poon is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode poon met gestoofde sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Lauwe salade van rode poon, courgettes en gedroogde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept