Zoek
Volkorenspirelli met spinazie, roquefort en spekjes
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g spirelli (volkoren)
200 g gerookt spekblokjes
300 g verse spinazie
100 g roquefort
boter
nootmuskaat
peper
zout
Bereiding
1
Spoel de spinazie en zwier hem droog. Smelt wat boter in de pan en laat de spinazie slinken.
Volkorenspirelli met spinazie, roquefort en spekjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Provençaalse kip met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min
Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept