Aardappellasagne met cantharellen

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt voor de bechamelsaus 50 g boter en roer er de bloem door. Laat even sudderen. Giet er al roerend de melk en bouillon bij. Laat indikken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Aardappellasagne met cantharellen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Aardappellasagne met maïs
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappellasagne
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappellasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiderse aardappellasagne
0 min
Bekijk recept