Reemedaillons met sjalotjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de aardappelen schoon en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze 40 minuten in de oven, of tot ze goed gaar zijn (controleer met een vork). Halveer ze en bestrooi met geraspte kaas. Schuif enkele minuten onder de grill.
  • 2 Kneus de peperbolletjes en kruid er de medaillons mee. Omwikkel ze met spek en bak ze mooi goudbruin. Leg ze samen met de rozemarijn in een ovenschaal. Schuif nog tien minuten mee in de oven.
  • 3 Blus de braadjus met de wijn en de balsamicoazijn. Voeg de sjalotten en de suiker toe en laat 20 minuten op een zacht vuurtje karamelliseren. Klop er een paar vlokjes koude boter door.
  • 4 Serveer de ree met de sjalotjes en de gegratineerde aardappelen.

Reemedaillons met sjalotjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met chorizo-tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Reemedaillons met sinaasappel en rode kool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reemedaillons
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reemedaillons Madame Lacroix
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildmedaillons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept