Tagliatelle met groene kool

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de uien en de knoflook. Hak de walnoten grof. Maak de kool schoon, snij in reepjes en kook beetgaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken.
  • 2 Fruit de ui en de knoflook. Schep er de koolreepjes door. Kruid met peper en zout.
  • 3 Spoel de tomaatjes en fruit ze zachtjes in olijfolie, tot het velletje bijna openbarst.
  • 4 Kook de tagliatelle beetgaar en meng met de kool. Serveer de pasta met de tomaatjes en werk af met de walnoten en de geitenkaas.

Tagliatelle met groene kool is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept