Quiche van witloof en zalm

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Haal het deeg uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
  • 2 Maak het witloof schoon en snij het in reepjes. Stoof ze glazig in olijfolie. Kruid met peper. Laat afkoelen en uitlekken in een vergiet.
  • 3 Klop de eieren los met de room, dille, peper en zout.
  • 4 Leg het deeg in een quichevorm van 26 cm diameter. Prik er gaatjes in met een vork. Bestrooi met het paneermeel. Verdeel het witloof en de zalm over het deeg. Overgiet met het eiermengsel.
  • 5 Bak de quiche ongeveer 40 minuten in de oven. Garneer met wat zalm en een takje dille. Serveer warm of lauw.

Quiche van witloof en zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept