Zeeduivel met paddenstoelen en noten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Laat de kappertjes uitlekken. Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in stukjes. Pel en hak de ui en de knoflook. Hak de noten.
  • 3 Kruid de vis met peper en zout. Smelt 30 g boter in een ovenschaal. Wentel er de stukken vis door en zet ze dan 10 minuten in de oven.
  • 4 Fruit de ui met de paddenstoelen en de knoflook glazig in olie. Roer er de noten en kappertjes door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Neem de vis uit de ovenschaal en hou warm. Schenk de azijn in de schaal en roer de aanbakresten los. Giet het braadvocht door een zeef in een pannetje en laat inkoken. Klop er de rest van de boter door. Serveer de vis met de paddenstoelen en de saus.

Zeeduivel met paddenstoelen en noten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept