Wienerschnitzel met komkommer

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de komkommer maar schil hem niet. Trek er met een dunschiller lange lintjes van. Snij de lente-uitjes in reepjes.
  • 2 Roer een vinaigrette van het citroensap, de zonnebloemolie, peper en zout. Meng met de komkommer en de lente-ui.
  • 3 Doe de bloem in een diep bord. Klop de eieren los in een ander bord. Meng in een derde bord het paneermeel met peper en zout.
  • 4 Haal de kalfslapjes achtereenvolgens door bloem, ei en paneermeel. Druk lichtjes aan.
  • 5 Verwarm flink wat olie en bak het vlees goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 6 Serveer de schnitzel met de komkommersalade.

Wienerschnitzel met komkommer is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Stap-voor-stap wienerschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wienerschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept