Gepaneerde camembert

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sugarsnaps of peultjes beetgaar. Laat afkoelen en snij ze doormidden. Spoel de sla.
  • 2 Doe de bloem in een diep bord. Klop het ei los in een ander bord. Meng in een derde bord het paneermeel met peper en zout.
  • 3 Wentel de kaas eerst door de bloem, dan door het ei en ten slotte door het paneermeel. Druk het paneerlaagje wat aan.
  • 4 Verwarm in een pan een flinke bodem olie en bak de kaas goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 5 Serveer de kaas met de sla en de sugarsnaps, en eventueel nog wat veenbessenconfituur.

Gepaneerde camembert is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept