Zoek
Gepaneerde camembert
4
20 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 camemberts (mini, of 2 grote in kwarten)
2 eieren
120 g paneermeel
100 g bloem
gemengde sla
1 bakje peultjes
olie
peper
zout
Bereiding
1
Kook de sugarsnaps of peultjes beetgaar. Laat afkoelen en snij ze doormidden. Spoel de sla.
2
Doe de bloem in een diep bord. Klop het ei los in een ander bord. Meng in een derde bord het paneermeel met peper en zout.
3
Wentel de kaas eerst door de bloem, dan door het ei en ten slotte door het paneermeel. Druk het paneerlaagje wat aan.
4
Verwarm in een pan een flinke bodem olie en bak de kaas goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
5
Serveer de kaas met de sla en de sugarsnaps, en eventueel nog wat veenbessenconfituur.
Gepaneerde camembert is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept