Rollade van varkensgebraad

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de uien. Maak de paprika schoon en snij in blokjes. Borstel de cantharellen schoon en snij ze klein. Spoel de cranberries.
  • 2 Bak het spek goudbruin. Doe er de ui, paprika en cantharellen bij en bak even mee. Neem van het vuur af en meng met de cranberries, het paneermeel en het ei. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Snij het varkensgebraad open tot een lap. Verdeel er de vulling over. Rol op en bind vast met keukentouw. Leg het gebraad op de naad in een met olie bestreken ovenschaal.
  • 4 Meng de gehakte kruiden met de honing, het citroensap, het chilipoeder en 5 el olie. Bestrijk er het gebraad mee. Schuif 1 uur in de oven. Schep er regelmatig het braadvocht over.

Rollade van varkensgebraad is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept