Gegratineerde sint-jakobsschelp

4
45 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst een bechamelsaus. Smelt de boter, strooi er de bloem in en roer tot een kruimelige massa. Laat een minuut al roerend drogen in de pan. Blus met de visbouillon en de melk, blijf roeren tot de saus mooi bindt en breng op smaak met 25 g gruyère en 25 g emmentaler, peper, zout en een beetje citroensap.

Gegratineerde sint-jakobsschelp is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Loempia met sint-jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met sint-jakobsschelpen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van sint-jakobsschelp, granaatappel en pompelmoes
45 min
Bekijk recept
Eierbloemsoep Met Sint-jakobsschelp
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept