Mimosa-eitjes

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in 8 minuten hard en spoel ze onder koud water om verkleuring van de dooier te voorkomen.
  • 2 Halveer de eieren in de lengte. Haal er voorzichtig de dooiers uit. Prak ze fijn, meng met de helft van de mayonaise en breng op smaak met peper en zout. Doe de eiervulling in een spuitzak.
  • 3 Hak de augurkjes fijn en meng ze met de forel. Meng er de rest van de mayonaise door en breng op smaak met zout, peper en cayennepeper.
  • 4 Vul de helft van de eieren op met de eiervulling en de andere helft met de forelvulling. Versier de eitjes met gesnipperde bieslook, peterselie en een stukje kerstomaat. Serveer op een blaadje sla.

Mimosa-eitjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mimosa-eieren
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brussels witlof met eiermimosa
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersandwiches
20 min Snack
Bekijk recept
Hamrolletjes met asperges en mimosa-eieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept