Champignonroomsoep basisrecept

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui, prei en aardappel grof. Borstel de champignons schoon. Snij ze in kwartjes (hou enkele champignons apart voor de afwerking).
  • 2 Fruit de stukjes ui, prei en aardappelen aan in de boter. Voeg er de gesneden champignons aan toe. Blus met de bouillon en breng aan de kook.
  • 3 Zet het vuur lager en laat 20 minuten garen. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de room toe en mix de soep.
  • 4 Snij de resterende champignons in fijne plakjes en laat ze nog even meewarmen in de soep (laat de soep niet meer koken). Garneer de soep met de bieslook en serveer.

Champignonroomsoep basisrecept is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Champignonroomsoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep Met Crostini
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep
0 min
Bekijk recept