Runderstoofpotje met paprika en aardappel

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en hak de uien en de knoflook.
  • 2 Verhit wat olie in een ruime braadpan en bak het vlees in porties goudbruin. Bestrooi met paprika, peper en zout. Schep even apart.
  • 3 Stoof in dezelfde pan de ui en de knoflook glazig. Roer er de tomatenpuree door en bak even mee. Blus met de wijn en de fond.
  • 4 Doe het vlees, de laurier en de peperbolletjes erbij in de pan. Voeg de tomatenblokjes toe en wat chilipeper. Dek af en laat 45 minuten zachtjes garen.
  • 5 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Maak de paprika’s schoon en snij ze in blokjes. Doe ze erbij in de pan en laat nog 45 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi voor het serveren met de peterselie.

Runderstoofpotje met paprika en aardappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Runderstoofpotje met appelstroop
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met witloofsalade
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met bier
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met appeltjes
0 min
Bekijk recept