2 Verhit wat olie in een ruime braadpan en bak het vlees in porties goudbruin. Bestrooi met paprika, peper en zout. Schep even apart.
3 Stoof in dezelfde pan de ui en de knoflook glazig. Roer er de tomatenpuree door en bak even mee. Blus met de wijn en de fond.
4 Doe het vlees, de laurier en de peperbolletjes erbij in de pan. Voeg de tomatenblokjes toe en wat chilipeper. Dek af en laat 45 minuten zachtjes garen.
5 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Maak de paprika’s schoon en snij ze in blokjes. Doe ze erbij in de pan en laat nog 45 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi voor het serveren met de peterselie.
Runderstoofpotje met paprika en aardappel is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree