Ansjovis met artisjok, kwartelei en haringmousse

8
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de artisjokken in drie. Laat de ansjovisfilets uitlekken.
  • 2 Mix de haringeitjes fijn met de zure room. Breng op smaak met peper. Doe in een spuitzak en leg in de koelkast.
  • 3 Breng water met ’n scheutje azijn aan de kook. Breek de kwarteleitjes en laat ze over een lepel voorzichtig in het water glijden. Pocheer ze enkele seconden, en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 4 Verdeel de artisjokken en ansjovisjes over de borden. Garneer met een gepocheerd eitje en een toefje haringroom. Werk af met bieslook, dille en olijfolie.

Ansjovis met artisjok, kwartelei en haringmousse is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Haringmousse op bietjessalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept