Taartjes van witte chocolade met frambozen

2
42 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Steek met een uitsteekvorm van 7 cm doorsnee 2 cirkels uit het zanddeeg. Bekleed 2 kleine ingevette vormen met het deeg. Leg er bakpapier op en vul met droge bonen of erwten. Bak 12 minuten blind in de warme oven. Laat afkoelen.
  • 2 Maak de ganache. Smelt de chocolade met de boter en de room in de magnetron. Meng voorzichtig met een garde. Laat 10 minuten afkoelen.
  • 3 Bestrijk de taartbodems met frambozenjam. Verdeel er de ganache over. Laat op kamertemperatuur of in de koelkast opstijven. Garneer met de frambozen en de gekristalliseerde rozenblaadjes.

Taartjes van witte chocolade met frambozen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept