Ganzenlever met dadels en sinaasappel

2
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knip de dadels overlangs in dunne reepjes. Zet apart. Pocheer de sinaasappelschil heel even in water. Haal van het vuur zodra het water kookt. Laat de schil drogen op keukenpapier. Snij in dunne reepjes. Zet apart tot gebruik.
  • 2 Steek met een uitsteekvorm van 2 cm doorsnee 4 schijfjes uit het brood en uit de ganzenlever.
  • 3 Schik het brood en de ganzenlever met de reepjes dadel en sinaasappelschil op mooie borden. Bestrooi de ganzenlever met fleur de sel. Garneer met waterkers en granaatappelpitjes. Druppel hier omheen wat olijfolie en balsamicoazijn.

Ganzenlever met dadels en sinaasappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept