Erwtenvelouté met ravioli en crumble

8
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de ui in wat boter. Voeg de erwtjes toe en roerbak kort. Blus met de gevogeltebouillon en voeg het kruidentuiltje toe. Breng aan de kook, zet het vuur zachter en laat een halfuurtje zacht koken. Verwijder het kruidentuiltje, voeg de room toe en mix de soep.
  • 2 Kook de ravioli beetgaar, laat uitlekken. Verhit de notenolie en bak de ravioli goudbruin. Meng de gehakte walnoten met de peterselie.
  • 3 Leg 2 ravioli in elk kommetje, schep er de erwtensoep bij. Werk af met de gehakte walnoten en een muntblaadje.

Erwtenvelouté met ravioli en crumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Erwtenvelouté met gebakken ravioli
60 min Voorgerecht
Bekijk recept