Kalkoenschnitzel met chilisaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Snij de wortelen in dunne plakjes en blancheer ze 4 minuten in kokend gezouten water. Voeg er de peultjes aan toe en kook ze 3 minuten mee. Giet af en laat uitlekken.
  • 2 Kruid de kalkoenlapjes met peper, zout en kerriepoeder. Bak ze aan beide kanten in olijfolie. Bestrooi met geraspte limoenschil.
  • 3 Rooster de sesamzaadjes zonder vetstof in een antiaanbakpan.
  • 4 Verdeel de groenten en kalkoen over de borden. Lepel er wat chilisaus bij en werk af met geroosterde sesamzaadjes. Serveer er gekookte aardappelen of rijst bij.

Kalkoenschnitzel met chilisaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met kalkoenschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept