Paddenstoelen in brickdeeg

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de paddenstoelen en de cantharellen schoon. Snij ze in stukken. Stoof ze gaar in een klontje boter, samen met de gesnipperde knoflook en de gehakte koriander of peterselie. Laat afkoelen.
  • 2 Schep de afgekoelde paddenstoelen op de brickvellen en maak er nestjes van. Breek voorzichtig een ei in elk nestje en vouw pakjes van het brickdeeg.
  • 3 Verhit een bodempje olie in een pan. Bak de brickpakketjes langs beide kanten in enkele minuten goudbruin (de dooiers moeten lopend blijven). Serveer meteen.

Paddenstoelen in brickdeeg is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Krokante sigaren met spinazie en feta
20 min Snack
Bekijk recept
Briouats met groenten
20 min Snack
Bekijk recept
Krokante groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept