Taartjes met prei en geitenkaas

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C. Laat het bladerdeeg lichtjes ontdooien. Spoel de prei en snipper wit en groen heel fijn. Stoof de groente 5 minuten in het aanhangende water. Laat ze goed uitlekken in een vergiet.
  • 2 Klop de eieren los met de melk, de oregano, peper en zout.
  • 3 Vet vier ronde bakvormpjes lichtjes in met olijfolie. Leg er het deeg in, druk de randen goed aan. Prik de deegbodems in met een vork.
  • 4 Schep de gestoofde prei op het deeg. Giet er de eieren bij. Snij de kaas in plakjes en leg ze op de groente. Kruid met peper uit de molen.
  • 5 Bak de taartjes 20 minuten in het midden van de oven. Serveer met veldsla of gesneden witloof, aangemaakt met mosterdvinaigrette.

Taartjes met prei en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept