Zoek
Spaghetti met mozzarella en kappertjes
4
40 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g spaghetti
100 g gerookt spekblokjes
2 bollen mozzarella
1 el kappertjes
extra vierge olijfolie
verse basilicum
peper
zout
Bereiding
1
Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water.
2
Bak de spekblokjes uit in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Giet het spekvet weg.
3
Snij de bolletjes mozzarella in plakjes.
4
Giet de spaghetti af. Vermeng ze met de spekblokjes, de kappertjes en 1 eetlepel olijfolie.
5
Verdeel over de borden. Leg er de plakjes mozzarella op. Kruid met flink wat peper uit de molen.
6
Werk af met een plukje basilicum en serveer.
Spaghetti met mozzarella en kappertjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept