1 Spoel de sla. Scheur grote bladeren in repen. Spoel en halveer de tomaatjes. Verkruimel de feta.
2 Vermeng alles in een grote slakom. Meng de knoflook- en de pepertjesolie en maak er de salade mee aan. Zet koel weg.
3 Kruid de lamsfilet met peper, zout en gedroogde tijm.
4 Braad het vlees kort rondom aan op een hoog vuur, in een scheutje olijfolie. Laat het nog 3 tot 5 minuten verder bakken op een zacht vuur, al naargelang het rosé of doorbakken moet zijn.
5 Laat het vlees een paar minuten rusten onder aluminiumfolie voor je het aansnijdt.
6 Leg het warme vlees op de lichtjes gekoelde salade en serveer meteen met gebakken aardappelen of warme toast.
Lauwe salade met lamsfilet en feta is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta