Lauwe salade met lamsfilet en feta

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de sla. Scheur grote bladeren in repen. Spoel en halveer de tomaatjes. Verkruimel de feta.
  • 2 Vermeng alles in een grote slakom. Meng de knoflook- en de pepertjesolie en maak er de salade mee aan. Zet koel weg.
  • 3 Kruid de lamsfilet met peper, zout en gedroogde tijm.
  • 4 Braad het vlees kort rondom aan op een hoog vuur, in een scheutje olijfolie. Laat het nog 3 tot 5 minuten verder bakken op een zacht vuur, al naargelang het rosé of doorbakken moet zijn.
  • 5 Laat het vlees een paar minuten rusten onder aluminiumfolie voor je het aansnijdt.
  • 6 Leg het warme vlees op de lichtjes gekoelde salade en serveer meteen met gebakken aardappelen of warme toast.

Lauwe salade met lamsfilet en feta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept