Filodeegtaartjes

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij 1 pakje filodeeg in 16 vellen van 12 x 12 cm. Bestrijk elk velletje met gesmolten boter. Vouw rond de beboterde buitenkant van 4 omgekeerde soufflépotjes telkens 4 velletjes deeg.
  • 2 Bak 10 minuten in de oven, voorverwarmd op 180°C.
  • 3 Haal voorzichtig de gebakjes van de potjes en verdeel er 1 potje volle yoghurt over. Werk af met frambozen.

Filodeegtaartjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Filodeegtaartjes met kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes met druivensalsa
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes met paddenstoelen, druiven en kaas
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes Met Curry
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filodeegtaartjes met kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes met druivensalsa
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes met paddenstoelen, druiven en kaas
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes Met Curry
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept