1 Snij de kip in stukjes. Rooster de komijn- en de korianderzaadjes in een pan, stamp ze fijn in een vijzel. Meng met de yoghurt, de chiliringen, de knoflook en kurkuma naar smaak. Meng met de kip. Zet 1 uur koel.
2 Bak de gemarineerde kip goudbruin. Kruid met peper en zout.
3 Spoel de komkommer en halveer hem overlangs. Verwijder de zaadjes. Snij de komkommer en radijzen in plakjes. Snij de lente-ui in schuine reepjes.
4 Rasp de limoen en pers er het sap uit. Roer het limoensap, het appelsap en de honing tot een dressing. Kruid met peper, zout en cayennepeper.
5 Meng de kip met de komkommer, lente-ui en radijzen. Maak aan met de dressing en werk af met limoenschil en korianderblaadjes. Verwarm de wraps even. Pak er de kip in en zet vast met een prikker. Serveer.