Lauwe aardappeltjes met spinazie en zalm

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon. Kook ze beetgaar in de schil.
  • 2 Spoel en droog de spinazie. Hak de kappertjes en de augurken grof. Snij de zalm in reepjes.
  • 3 Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in olijfolie. Blus met de bouillon en laat het vocht verdampen. Roer er de zure room door, en mayonaise naar smaak.
  • 4 Schep de aardappelen, spinazie, augurken, kappertjes en zalm door de saus. Werk af met peterselie en breng op smaak met peper en zout.

Lauwe aardappeltjes met spinazie en zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept