Petit beurre-crumble met appel en peer

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C.
  • 2 Doe de koekjes in een diepvrieszakje en verkruimel ze met behulp van een deegroller (of fles).
  • 3 Meng de koekkruimels met de boter en 75 g bruine suiker, tot je een mengsel krijgt met de structuur van nat zand.
  • 4 Hak de chocolade fijn. Meng hem met de crumble en strooi over het fruit. Zet 30 tot 35 minuten in de oven. Serveer lauw.

Petit beurre-crumble met appel en peer is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept