Zoek
Petit beurre-crumble met appel en peer
4
50 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 peren
2 appels
40 g fondantchocolade
100 g bruine suiker
50 g zachte boter
0.5 kl kaneelpoeder
12 Petit beurre van LU
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180° C.
2
Doe de koekjes in een diepvrieszakje en verkruimel ze met behulp van een deegroller (of fles).
3
Meng de koekkruimels met de boter en 75 g bruine suiker, tot je een mengsel krijgt met de structuur van nat zand.
4
Hak de chocolade fijn. Meng hem met de crumble en strooi over het fruit. Zet 30 tot 35 minuten in de oven. Serveer lauw.
Petit beurre-crumble met appel en peer is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept