Boterhammen met groene tapenade en gegrilde paprika

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besmeer 4 boterhammen met een laagje groene tapenade.
  • 2 Snij 1 gegrilde paprika in reepjes en beleg er het brood mee.
  • 3 Snij enkele zongedroogde tomaatjes in reepjes en verdeel ze over de boterhammen. Bestrooi met scheutjes naar smaak.

Boterhammen met groene tapenade en gegrilde paprika is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met paddenstoelen & pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept