1 Schil de aardappelen en de zoete aardappelen. Kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitdampen. Spoel de kikkererwten en laat goed uitlekken.
2 Plet de aardappelen en de zoete aardappelen. Meng ze met de kikkererwten, komijn en koriander. Doe er ook het korianderblad bij. Kruid met peper en zout. Vorm met vochtige handen 6 burgers en laat ze 30 minuten opstijven in de koelkast.
3 Schil en rasp de wortelen en de bietjes. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij de komkommer in kleine stukjes. Hak de munt grof. Meng de komkommer en de munt met de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
4 Wentel de burgers door de bloem en bak ze aan beide kanten 2 minuten, in flink wat arachideolie. Bak ook 6 kleine spiegeleitjes.
5 Beleg de broodjes met wortel en biet, leg er een veggieburger en een gebakken eitje op en werk af met de yoghurtsaus.