Linguine met geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de linguine beetgaar in gezouten water.
  • 2 Spoel en halveer de tomaatjes. Pel en snipper de knoflook. Spoel de rucola en schud goed droog. Verdeel de geitenkaas in stukjes. 
  • 3 Fruit de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de tomaten bij en roerbak ze kort mee. 
  • 4 Meng de uitgelekte pasta met de tomaten. Warm nog even door. Verdeel de pasta over warme borden. Werk af met rucola, stukjes geitenkaas en versgemalen peper. Serveer meteen.

Linguine met geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept