Tagliatelle met mosterdsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de rucola en schud goed droog. Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in dunne plakjes. Pel en snipper de knoflook.
  • 2 Verhit de olijfolie in een pan. Roerbak de knoflook met de mosterdzaadjes 1 tot 2 minuten. Voeg er de paddenstoelen aan toe en stoof nog even mee (tot het vocht verdampt is). 
  • 3 Giet er de room bij, roer dan de mosterd door de saus. Breng op smaak met peper en zout. 
  • 4 Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water. Giet af en laat even uitlekken. Vermeng de tagliatelle en de rucola met de saus. Verdeel de pasta over warme borden en serveer meteen.

Tagliatelle met mosterdsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept