Spaghetti met tomatensaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze glazig in een flinke scheut olijfolie. Doe er de tomaten, de tomatenpuree en een snuifje suiker bij. Kruid met peper en zout. 
  • 2 Maak het chilipepertje schoon en verwijder de zaadjes. Snipper het pepertje fijn, roer het door de saus. Laat op middelhoog vuur 20 minuten pruttelen. 
  • 3 Spoel de peterselie en dep goed droog. Hak de blaadjes fijn. Snij de pancetta in fijne sliertjes. 
  • 4 Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Vermeng de pasta met de tomatensaus en met de gesneden pancetta. Werk af met geraspte parmezaan en gehakte peterselie.

Spaghetti met tomatensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept