Spirelli met worst en tomaat

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Schraap de wortelen en snij ze in kleine blokjes. Snij de bleekselder in boogjes. Pel en snipper de knoflook. 
  • 2 Fruit de knoflook glazig in een scheutje olijfolie. Knijp het gehakt uit de worstjes en bak het even mee. Voeg er dan de wortel en de selder aan toe. Roer de blokjes tomaat door de saus. Kruid met oregano, peper en zout. Laat op middelhoog vuur 15 tot 20 minuten pruttelen. 
  • 3 Kook de spirelli beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Meng de spirelli met de saus. Verdeel de pasta over warme borden of potjes en serveer meteen.

Spirelli met worst en tomaat is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ziltige zeesalade met amandelmayonaise
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Courgettegratin met bolognesesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme salade van pasta met gebraden kip en nectarines
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spirelli met groene asperges, kerstomaten en tijgergarnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept