Empanadas met rood fruit

20
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor het empanadadeeg: mix de verse kaas, de bloem, de suiker, het kaneelpoeder en de boter in de keukenmachine tot een glad deeg. Zet 1 uur koel weg.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Laat het deeg 30 minuten op kamertemperatuur komen. Rol het dun uit op het werkvlak.
  • 3 Snij met een uitsteekvorm cirkels uit het deeg van 15 cm doorsnee. Leg in het midden van de cirkel wat bessen, frambozen en bramen. Vouw de cirkel dubbel tot een halve maan en plak de randen stevig op elkaar met de tanden van een vork. Bestrijk met eidooier.
  • 4 Bak 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een taartrooster.

Empanadas met rood fruit is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Empanadas (pasteitjes) gevuld met vlees
55 min Snack
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Empanadas
15 min Snack
Bekijk recept
Empanada's met chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept