Zalm met tomaat en kappertjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de tomaten en droog ze. Spoel de citroen met heet water, droog ’m en snij in schijven. Pel de sjalotten en halveer ze. Pel de knoflook. Spoel het chilipepertje, verwijder de zaadjes en snij in ringetjes. 
  • 2 Kwast 4 stevige stukken aluminiumfolie (40cm x 40cm) in met olie, leg er een stuk zalmfilet op en kruid met peper en zout. Leg op elke portie 2 citroenschijfjes, 2 appelkappertjes, een paar kerstomaten, sjalotten, chiliringetjes en 1 teentje knoflook. Breng op smaak met peper en zout, druppel er 1 koffielepel olijfolie op. Strooi er wat rozemarijn over en sluit de folie voorzichtig tot een pakketje. 
  • 3 Gril de pakketjes ongeveer 10 minuten.

Zalm met tomaat en kappertjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept