Toast van tongschar

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek het onderste harde gedeelte van de asperges af. Blancheer de asperges en tuinbonen een tweetal minuten in kokend gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.
  • 2 Smelt de boter en wentel er de apserges en tuinbonen door. Voeg citroensap toe en kruid met peper en zout.
  • 3 Pocheer de eieren 5 minuten in kokend water met een scheutje azijn. Schep ze uit de pan en bewaar ze in warm water.
  • 4 Bak de vis in boter en kruid met peper en zout.
  • 5 Rooster het brood. Wrijf één kant in met het knoflookteentje en besprenkel met olijfolie. Beleg met groenten, vis en ei. Kruid met peper en werk af met parmezaan.

Toast van tongschar is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu van tongschar
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept