2 Fruit de uisnippers glazig in wat olie.Doe er de spinazie en de knoflook bij. Roerbak 2 minuten. Kruid ze met peper en zout.
3 Sla de kalflapjes plat met een houten plankje. Schep op elk lapje een lepel spinazie. Rol op en steek vast met een prikker. Leg in een ingevette ovenschaal. Zet 20 minuten in de oven op 175°C.
4 Schraap de wortelen. Stoom ze beetgaar. Bestrooi ze met de suiker, kruid ze met peper en zout. Bak ze kort in wat boter, tot ze lichtjes gekaramelliseerd zijn.
5 Blus de braadslee van het vlees met de kippenbouillon. Schraap de aanbaksels los. Zeef in een steelpannetje. Doe er de dragon bij. Breng aan de kook. Doe er de room bij en bind de saus met het maïszetmeel. Breng op smaak met peper en zout.
6 Lepel de saus over de kalfsrolletjes. Leg er de worteltjes bij. Serveer meteen.
Kalfsrolletjes met spinazie is een recept van Libelle Lekker
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)