1 Spoel de paprika’s. Snij de kapjes eraf, verwijder zaadjes en zaadlijsten. Zet ze in een ovenschaal. Besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie. Dek af met aluminiumfolie en zet 10 minuten in de oven op 200°C.
2 Snij de kapjes van de paprika’s in stukjes. Verdeel de visfilet in kleine stukken. Pel en snij de tomaten in blokjes. Snij het pepertje in ringetjes, verwijder zorgvuldig de pitjes. Pel en plet de knoflook.
3 Bak de blokjes tomaat 2 minuten in 2 eetlepels hete olijfolie. Doe er de stukjes, paprika, het pepertje en de knoflook bij. Laat 5 minuten sudderen. Leg er de gekruide stukken vis bij. Laat 5 minuten stoven onder deksel.
4 Vul de paprika’s met het vismengsel. Bestrooi met gemalen parmezaan. Zet 5 minuten onder de grill.