Visgratin met spinazie en garnaaltjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Snij de visfilets in stukken. Pocheer ze 5 minuten in de visfond. Laat ze goed uitlekken. Bewaar de visfond.
  • 3 Laat de spinazie ontdooien en goed uitlekken.
  • 4 Laat de boter smelten in een pannetje. Strooi er de bloem bij. Roer glad. Leng aan met de visfond en room. Laat indikken op een zacht vuur, roer voortdurend.
  • 5 Leg de stukken vis en de garnalen in een ovenschaal. Schep er de spinazie op. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Lepel er de bechamelsaus over. Bestrooi met de gemalen kaas.
  • 6 Zet 20 minuten in de oven.
  • 7 Werk af met gehakte peterselie. Serveer goed heet.

Visgratin met spinazie en garnaaltjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tasty Tom-trostomaten met garnalen en dragon
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met dragon en tapenade van gedroogde tomaat, grijze garnalen en zure room
Lunchgerecht
Bekijk recept

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makkelijke visgratin
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fish pie - visgratin
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Visgratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept