Vispannetje met saffraan

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Spoel de visfilets, snij ze in (niet te kleine) stukken. Kruid met peper en zout.
  • 3 Spoel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Spoel de paprika’s, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes. Pel en snipper de ui. Vermeng de groenten met de olijfolie. Kruid met wat peper en zout.
  • 4 Verdeel de groenten over vier ovenpannetjes. Leg er stukjes vis bij.
  • 5 Breng de visfond aan de kook met de komijn, de koriander en de saffraan. Verdeel over de vis en dek af.
  • 6 Zet 20 minuten in de oven.

Vispannetje met saffraan is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Mediterraan vispannetje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept