2 Verwijder zorgvuldig vel en graten van de visfilets, snij ze in stukjes.
3
4 Schraap de wortelen, snij ze in plakjes en kook of stoom ze 20 minuten, of tot ze goed gaar zijn. Pureer ze met de stamper.
5 Klop 1 heel ei en de eidooiers los met peper en zout. Vermeng met de wortelpuree, de stukjes vis en de bieslook. Maak dikke, niet te grote koekjes van het mengsel. Laat minstens 30 minuten opstijven in de koelkast.
6 Klop het resterende ei los. Wentel de koekjes achtereenvolgens in losgeklopt ei en paneermeel. Zet weer minstens een halfuur in de koelkast.
7
8 Bak de viskoekjes 5 minuten in hete frituurolie (150°C).
9 1
0 Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer zo heet mogelijk.
Viskoekjes met worteltjes is een recept van Libelle Lekker