Kabeljauw uit de oven met tomaatjes en mozzarella

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een ovenschaal in met olie.
  • 2 Kruid de vis met peper en zout. Leg 'm in de ovenschaal. Bestrijk met pesto.
  • 3 Pel de ui en de knoflook en hak ze fijn. Meng de ui, knoflook, gehakte kruiden en chilivlokken. Bestrooi er de vis mee.
  • 4 Spoel de tomaten en snij ze in partjes. Snij de mozzarella in plakjes. Verdeel ze allebei over de vis en besprenkel met 2 el olijfolie. Bak de vis 30 minuten in de oven.
  • 5 Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Strooi ze net voor het serveren over de vis. Lekker met pasta of met gebakken krielaardappeltjes.

Kabeljauw uit de oven met tomaatjes en mozzarella is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept