Tomaten gevuld met tuinbonen en kaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaten. Snij er een kapje af en lepel er de pitjes uit. Strooi er wat zout in. Laat ze, omgekeerd, in een vergiet uitlekken.
  • 2 Blacheer de tuinbonen 1 minuut in gezouten water. Laat schrikken onder de koudwaterkraan en een beetje afkoelen. Maak met een puntig mesje een kerfje in het fijne vliesje rond de boon, zodat je het makkelijk kunt verwijderen.
  • 3 Rooster de hazelnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Vermeng ze met de notenolie en een snuifje grof zout.
  • 4 Snij de kaas in staafje.
  • 5 Leg de tomaten op de borden. Kruid de binnenkant met peper uit de molen. Vul ze met tuinbonen en kaasstaafjes. Werk af met de geroosterde noten. Zet er het kapje weer op.

Tomaten gevuld met tuinbonen en kaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept